Att semestra i Sverige kommer att ge dig mängder av minnen att vårda. Här möts du av vacker natur, mat- och dryckesupplevelser, spännande aktiviteter, pittoreska småstäder och parker, storslagna vyer och pampiga slott. Bland annat!

En betydande del av semestern är att bo bra. Vid planeringen av semestern är det värt att lägga upp en rutt och att planera de hotell du ska bo på, det är lätt att det blir fullbokat och då speciellt under högsäsong. Många hotellkedjor ger bonus och rabatt om du bokar många nätter hos just dem och Elite Hotels har ett stort utbud runt om i landet; från Bishops Arms-hotell i Kiruna till Elite Hotel Savoy i Malmö. Boka alla dina hotellövernattningar hos Elite Hotels så får du ut extra mycket av ditt boende.

Elite Hotels i Stockholm

sthlmOm semesterresan inkluderar ett besök i Stockholm finns det sju Elite hotell att välja på och vilket du ska välja beror på var du vill bo, om hotellet ska ha särskilda faciliteter eller/och om du vill kunna äta middag på detsamma. Elite Marina Tower är beläget strax utanför stan och är mycket uppskattat av den som vill ha havsutsikt – ett plus är att du kan ta en SL-färja in till city! Mitt i city, ett par meter från Stureplan, finner du Elite Stockholm Plaza som har en mycket uppskattad resturang och ett utmärkt läge för den shoppingsugne.

Hotellen inom Elite Hotels arrangerar regelbundet event av hög kvalitet. Shower och konserter med populära och uppskattade artister och musiker och middagsunderhållning där både mat och musik står i fokus.

Besök nya platser eller gamla favoriter

En semester i Sverige kan gå i väl kända fotspår, längs en rutt du känner väl, eller kanske till städer du aldrig tidigare besökt men länge längtat till. Dalarna håller i sig som ett av Sveriges mest populära besöksmål vilket till stor del är tack vare de många besöksmålen, charmiga städerna, badsjöarna och gemytet såsom:

  • Carl Larsson
  • Anders Zorn
  • Vasaloppet
  • Siljan
  • Dalahästar
  • Knätofsar och folkdräkter
  • Midsommar

Naturupplevelser

För många står naturupplevelser högst på agendan vid en Sverigesemester och oavsett åt vilket håll du väljer att resa erbjuder Sverige oslagbara upplevelser. Majestätiska fjäll, karga kuster, röda klippor, djupa skogar och mörka insjöar finns alltid nära med lite planering.