Varför åka utomlands när du kan semestra i vackra Sverige? Sundsvall är den perfekta staden för en mysig hemester. För en riktigt härlig semesterkänsla bör du checka in på ett trevligt hotell, uppleva natursköna vandringar och besöka stadens trevliga restauranger.

Sverige är ett stort land med varierande natur och här finns det något för alla. Vackra Sundsvall är en utmärkt destination för en hemester. Du kan enkelt flyga dit från Karlstad och många andra svenska orter:

”I månadsskiftet mellan juni och juli sker en förändring i var man semestrar i Sverige, enligt Christer Fogelmarck. Tidigare under året besöker svenskarna framför allt platser nära där man bor, men från juli och framåt reser man längre inom landet.” SVD

Checka in på ett härligt hotell

För att uppnå en riktig semesterkänsla gäller det att välja ett mysigt hotell. Boka hotell i centrala Sundsvall och du kommer garanterat kunna slappna av och njuta av hemestern. Hos Best Western Hotel Baltic kan du även bo med husdjur vilket är perfekt om även de fyrbenta vännerna vill följa med. Coronapandemin har gjort att färre svenskar bokar utlandsresor, men desto fler väljer dock att uppleva nya platser i Sverige. Sundsvall är för många en oupptäckt pärla.

Packa passande kläder

Sundsvall har mycket att erbjuda och det gäller att packa passande kläder. Glöm inte att kolla väderleksrapporten och packa kläder efter väderlek. Om du ska göra några roliga aktiviteter, exempelvis vandra vackra S:t Olavsleden, bör du klä dig enligt lager-på-lager-principen och ha bra skor.

Missa inte stadens guldkorn

Läs på om Sundsvalls spännande historia, restauranger och sevärdheter innan du flyger dit. Var turist i ditt hemland och utforska nya platser. Det kommer garanterat att vara kul och berikande. Trendiga restaurang RÅ och Sundsvallsbornas egna favoritrestaurang En liten Krog bör du inte missa.