När semestern lurar runt hörnet är det många som börjar planera för vad som ska göras under sommaren. Ska det läggas pengar på en dyr resa utomlands som engångsupplevelse eller är et bättre att köpa något mer långsiktigt fördelaktigt? Båt och stuga eller flyget till oväntade destinationer?

Står du och väger mellan att resa eller stanna hemma och mysa i Sverige? Med en styrpulpetbåt från Ryds Båtar har du varje dag åtkomst till den underbara naturen och dessutom är det en investering. En båt kan ge dig en frihetskänsla som en resa inte gör på samma sätt.

Tänk vad du kan göra med en båt…

Tänk bara på vilka fördelar du får med en styrpulpetbåt, ny eller begagnad. Dessa modeller är inte speciellt dyra och det blir lönsamt för dig under många år framöver. Med en båt kan du lätt åka ut på fisketurer året om, varje gång du är i sommarstugan. Dock behöver du inte ens ha en sommarstuga för att äga en båt. Det räcker med att du hyr en båtplats i någon hamn någonstans och hålla den parkerad där. Sedan kan du åka ut till havsbandet eller till skärgårdens många hotell och övernatta och festa.

Du som gillar att campa har också många fördelar med en båt. Tänk dig att du har familj med äventyrslystna barn som tycker om att leka i koja och campa på öde öar. Ta bara sovsäck och tält och ge dig iväg med barnen och båten till någon ö i närheten. Sedan kan ni leka pirater och upptäcktsresande när ni vill.

Lönsamt med båt

Fördelarna med en båt är att du betalar det en gång och sedan kan du ha nytta av den hela livet, kanske med något enstaka byte eller en reparation någon gång. Idag är båtar inte speciellt dyra och hos Ryds Båtar kan du göra riktiga fynd till toppkvalitet.